Teambuilding

elkaar beter leren kennen en begrijpen was nog nooit zo makkelijk…

en leuk

Versterk de onderlinge band binnen het bedrijf door een dagje uit. We verzorgen een volledige dag (of dagdeel) voor jouw team van de locatie en de catering tot alle activiteiten.

Gezamenlijk een nieuwe, bijzondere vaardigheid leren en daarbij elkaar beter leren kennen en begrijpen. Ongedwongen en ongemerkt. Onze artiesten brengen op hun eigen unieke wijze plezier en kennis en daarmee ontstaat een sterker team.

Als onderdeel van het grotere geheel of, wegens herhaaldelijk succes, hebben we nu ook op workshops-sessies van 1,5 uur. Uiteraard met alle benodigde materialen en onder begeleiding van een professional.

Onze

unieke workshops

Meester der ballonnen

Stiekem altijd al willen ballonnen vouwen? Maak de blits op het volgende feestje. Met de basis vaardigheden kan je al snel een bloem, hondje en zwaard maken. En zeg nou zelf… dat is toch eigenlijk al genoeg? Grote hilariteit en hard werken.  Welke collega gaat dit makkelijk af? Je zal nog versteld staan.

Een goeie pomp en professionele biologisch afbreekbare ballonnen krijg je mee naar huis om verder te oefenen. Onder begeleiding van onze professional, Jon Ballon ga je samen aan de slag. Het resultaat; een nieuwe skill, een zak vol creaties en een positieve blik op je collega’s.

De kracht van tekeningen

Iedereen kan tekenen! En onze tekenaar Francis laat je zien hoe makkelijk en leuk het is. Leer hoe je kan uitdrukken in ultra eenvoudige tekeningen. Vertel elkaar je verhaal in beeld en zie waar de kracht van jouw collega’s ligt. Op werk èn er buiten.

Alsof je in elkaars spiegel kijkt.

Al je materialen krijg je van ons. Het mooie oefen boekje om later nog verder in te tekenen is voor jou. Alle andere materialen zijn in bruikleen.

Canva curious

Illustraties, linked-in posts of een kerstkaart. Allemaal hebben ze gemeen dat je ze heel eenvoudig in Canva kan maken.

Met alle templates en foto’s die je in dit programma kan vinden maak je snel nieuwe ontwerpen voor je zakelijke of privé printwerk en Social Media posts. Neem je laptops mee en we gaan samen aan de slag. Welke collega wordt de nieuwe mediamanager van de zaak?

Formulier

We helpen je graag verder met het organiseren van je feest of evenement. Vul alsjeblieft je wensen en ideeën in, zodat we zo concreet mogelijk kunnen meedenken.  Dingen die je alvast kunt invullen zijn:

 • plaats en tijd van je feest
 • aantal te verwachten gasten
 • leeftijd van die gasten
 • waar ben je naar op zoek. bv. schmink, ballonartiest, decoraties, etc.
 • eventueel thema

We zullen zo spoedig mogelijk reageren!
Alvast heel hartelijk bedankt voor je aanvraag.

  Contact


  Informatie

  Telefoon: 031 (0) 6 1719.6163

  E-mail: info@feestverbeteraar.nl

  Website: www.defeestverbeteraar.nl

  Webshop: www.facepaintstuff.com

  Verbind


  Social Media

  Facebook: defeestverbeteraar

  Instagram: De Feestverbeteraar

  Bezoek


  Adres

  Feestverbeteraar Studio

  (alleen op afspraak)

  Meer en Vaart 368B

  1068 LH Amsterdam